ДІМІОРС

Мелітопольська пивоварня «Діміорс»

«Діміорс» виробляє якісне живе пиво, зварене згідно баварському закону про чистоту пива від 1516 року. Фахівці підприємства намагаються зберегти найпрекрасніший смак і корисні речовини напою, тому для виробництва використовують тільки натуральні компоненти: хміль, солод, дріжджі, вода та інші натуральні інгредієнти.

Напої компанії «Діміорс» мають досить щільний і несхожий на інші напої смак. Аромат має тра’яні і солодкі нотки, відчувається деревні і хлібні тони. У смаку ж більше відчувається хмельова гіркоту і маслянистий натяк. Мелітопольські пивовари відродили стародавні традиції в приготуванні пінного напою. Тепер гурмани можуть насолодитися пивом зі столітньою історією і відчути всю його користь.
Пропонує непастеризоване пиво, яке має менші терміни зберігання, ніж пастеризоване, але при цьому зберігає більше корисних для організму речовин. Досить тривалий термін зберігання пива при цьому досягнутий високою чистотою, витриманою при виробництві продукту з мінімальним втручанням людського чинника. Адже, що особливо важливо в сучасних умовах, вся продукція розливається з використанням автоматизованих ліній та механізмів. Автоматична мийка в системі СІР із застосуванням ІТ-технологій миє всі механізми та лінії, всі кеги перед наливом проходять сім стадій мийки.

На Мелітопольському пивзаводі витримуються стандарти ISO 22000. Ця міжнародна сертифікація передбачає високі стандарти якості як продукції, так і обладнання, і виробництва. Такі сорти, як «Жигулівське», «Віденське», «Мюнхенське», «Розливне», «Південна Баварія», «BockBier» вже завоювали багато нагород на пивних фестивалях. Бо Мелітопольська пивоварня працює як над якістю та і з смаками продукції. Наприклад, «Віденське» пиво — найлегше з усієї лінійки. Воно чудово втамовує спрагу і не дуже п’янке. «Жигулівське» або «Південна Баварія» — світле чи темне більш міцні сорти, з помітною гіркотою. Найміцніше пиво «Бокбір» («BockBier»), щільне, з легким присмаком карамельного солоду. Воно затишне і надає сили боротися з холодами. Екзотичний смак з помірною гіркотою та присмаком коріандру і лайму у сорту «Бланш Лайм» («Blanche Lime»).
Так, наприклад, в 2019 році світле пиво «Жигулівське» отримало срібну медаль ХХII Міжнародного конкурсу пива в Києві. У ньому брали участь 38 українських і зарубіжних пивоварень. У попередні роки ТМ «Діміорс» отримувала також золоті, срібні і бронзові нагороди цього та інших конкурсів і фестивалів. При цьому журі враховує дуже багато
показників, таких як колір, висота піни, повнота смаку, наявність гіркоти та багато чого ще.
Приватна пивоварня «Діміорс» відновила старі рецептури пива «Віденське», «Мюнхенське» і «Південна Баварія», за якими і почали виробництво справжнього живого бурштинового напою. Розливають його в скляні пляшки, ПЕТ тару і кегу. Продукція вже встигла сподобатися цінителям пива.

Всі права захищені